Sol Residence | Luminos | Vedere Lac | Parcare

Tip tranzactie De vanzare
1.095.000€

Simbolistica cromatica descrie galbenul nu doar ca una din culorile primare, ci o nuanta cu adevarat solara, vesela, puternica si plina de energie.
Daca, in familie, aveti persoane care pot insenina o incapere prin simpla prezenta ori daca dumneavoastra insiva sunteti in felul acesta, atunci cu siguranta ca veti fi incantati sa vizionati apartamentul pe care vi-l propunem acum spre vizionare.

Sol Residence este un proiect de exceptie, cu o amplasare deosebita, situat la etajul 8 din 12 al unei cladiri de locuinte ce face parte din ansamblul One Herastrau Park.
Din terasa de 21mp, vederea panoramica asupra orasului si a lacului Floreasca este cu adevarat spectaculoasa, iar acest lucru nu poate fi pe deplin cuprins in cuvinte.
Complexul One Herastrau Park ofera acces facil catre mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, Promenada Mall, Bulevardul Kiseleff, inconjurat de natura si spatii verzi, fiind practic incadrat intre doua parcuri: Herastrau si Bordei. Proiectul este unul exclusivist, pentru cei care apreciaza calitatea, bunul gust si detaliile de finete; caracteristicile arhitecturale ale acestui complex rezidential fiind unele cu adevarat vizionare, fara grad de comparatie cu nicio alta proprietate din zona.

Pe cat de indraznet este stilul arhitectural, pe atat de echilibrat este interiorul apartamentului, designerii fiind cei care au conceput un stil personalizat astfel incat asteptarile celor mai exigenti clienti sa fie intampinate cu precizie, pana la cel mai mic detaliu.
Sol Rezidence este o locuinta spatioasa, cu o configuratie de 4 camere a caror separatie face o distinctie clara intre zona dormitoarelor (3 la numar) si spatiul rezervat socializarii (living, dining, bucatarie open space). Demn de mentionat in acest context este dormitorul matrimonial, cu dressing si baie proprie, conceput pe o generoasa suprafata de 27.41 mp. Amenajat cu mult bun gust, in tonuri calde, elementare, acest dormitor inspira liniste si relaxare de la prima vedere. Camerele oaspetilor sunt si ele invecinate, dispuse longitudinal, accesul fiind asigurat de un hol de 16.82 mp. In afara de baia dormitorului matrimonial, apartamentul este prevazul cu alte doua bai, finisate cu mare atentie la detalii.
De cealalta parte, zona de socializare se deschide cu generozitate intr-un concept open space ce face ca spatiul sa apara unitar, luminos si cu o lejeritate naturala intalnita, poate, doar in acele proprietati cu un numar considerabil mai mare de camere. Ferestrele mari se deschid catre superba terasa, iar lumina ce patrunde abundent in living reuseste sa complimenteze jovial cromatica aleasa de designeri pentru elementele de accent ale mobilierului.

In ceea ce priveste calitatea finisajelor si efortul depus in selectia lor, Sol Residence exceleaza din nou cu detalii surprinzatoare ce vor incanta cu siguranta viitorii proprietari: parchet triplu stratificat din lemn masiv import Italia, tamplarie Schuco, obiecte sanitare Porcelanosa, sistem de incalzire in pardoseala si centrala Viessman si climatizare Daikin cu sistem VRV, fiind considerat in momentul de fata cel mai eficient si cu cel mai redus consum de energie, incadrat in clasa A de consum.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, asa cum reiese din fotografii.

Mai mult decat atat, pretul de vanzare pentru Sol Residence include si locul de parcare pentru masina familiei, astfel ca acest stres rezidential sa fie complet eliminat.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Interfon
 • Pază permanentă
 • Supraveghere video
 • Videointerfon
 • Acoperiș
 • Mobilat
 • Mobilat lux
 • Mobilat complet
 • Sistem încălzire
 • Încălzire prin pardoseală
 • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii