****THREE PREMIUM ROOMS | NORTH AREA

Tip tranzactie De vanzare
239.450€ + TVA

In acest ansamblu rezidential de lux din nordul Capitalei arhitectura modernă și armonia cu natura și zonele de grădini redefinesc luxul urban.
ELEGANT. SELECT. UNIC – așa poate fi definit Conceptul de Locuire in acest complex Certificat BREEAM Excellent, încadrat la Clasa Energetică A+.
Apartamentele sunt într-o gamă variată de dimensiuni și pot satisface cele mai exigente așteptări.
*Finisaje apartamente premium:
Placarea pardoselilor din bucatărie și băi și a pereților din băi este realizată cu paviment natural din marmură Volakas, 30x60x2 cm.
Plinta este din același material în camerele placate cu marmură.
Placarea pardoselilor din living și dormitoare este realizată cu parchet triplu stratificat Ideo, Tarket, parchet natural cu design inteligent, aspect de podea de lemn cu o singura bandă, ușor de întreținut. 30 de ani garanție.
Plinta albă din material dur, PVC extrudat, 8 cm înălțime, prevăzută cu canal de cablu, în spațiile placate cu parchet.
Obiecte sanitare Villeroy&Boch, Lavoar cu mobilier Subway 2.0, din material rezistent, Mobilier suspendat, din MDF, rezistent la umezeală. Oglinzi supra-dimenisonate, încastrate în piatră naturală.
Baterie pentru lavoar Grohe Eurodisc Cosmopolitan, cu cartuș ceramic silențios, sistem de economisire a apei .Vas WC Subway 2.0, montat suspendat pe rezervor încastrat Viconnect Cadă de baie Architectura
*Finisaje apartamente standard:
Placarea pardoselilor din bucătărie și băi și a pereților din băi este realizată cu paviment natural din marmură Royal, 30x60x2 cm.
Plinta este din același material în camerele placate cu marmură.
Placarea pardoselilor din living și dormitoare este realizată cu parchet triplustratificat Sinteros, Tarket.
Parchetul are un strat nobil de 2.8 mm, ce permite rașchetarea de până la 3 ori, cu o durată de viață de 30 de ani, precum și 5 straturi de la UV pentru o întreținere ușoară.
Plintă albă, din material dur, PVC extrudat, 8 cm înălțime, prevazute cu canal de cablu, în spațiile placate cu parchet.
Obiecte sanitare Laufen, Lavoar ceramic Laufen PRO / PRO S cu mobilier suspendat, din MDF, rezistent la umezeală, Oglinzi supra-dimenisonate, aplicate pe perete. Baterii de lavoar Grohe Eurosmart, Vas WC Suspendat Laufen Pro din ceramică sanitară de cea mai bună calitate, Cadă de baie Nolah, ROCA, Baterie de cadă-duș Grohe Eurosmart și set de duș Grohe Tempesta.
Uși interior – Innova, Pinum Ușa de intrare în apartament – Nusco, Pinum Video-interfon Biticino Legrand.
Sistem de încălzire în pardoseală PURMO, Tâmplărie exterioară Schuco, Ferestre și uși cu profile de aluminiu tip Schuco AWS 70HI, oferind o combinație potrivită de izolare termică și tehnologie de vârf verificată.
Uși interior – Innova, Pinum, Ușa de intrare în apartament – Nusco, Pinum,
Video-interfon Biticino Legrand
Sistem de încălzire în pardoseală PURMO
Tâmplărie exterioară Schuco, Ferestre și uși cu profile de aluminiu tip Schuco AWS 70HI, oferind o combinație potrivită de izolare termică și tehnologie de vârf verificată
*Serviciile de Concierge sunt asigurate la cel mai înalt nivel de o echipă dedicată, iar facilitățile de sală de sport cu trainer, lobby de Business și loc de Joacă pentru copii conferă siguranță, confort, economie de timp, o viață liniștită, trăită cu stil și eleganță.
De aici vă conectați ușor la centrele de interes ale orașului: Metrou 1 Mai, Piața Domenii, Parcul Herăstrău, Piața Victoriei, Aeroportul Otopeni.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Pază permanentă
 • Supraveghere video
 • Wireless
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Videointerfon
 • Fitness
 • Parcare biciclete
 • Sistem încălzire
 • Încălzire prin pardoseală
 • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii