Vila deosebita în Otopeni

Tip tranzactie De vanzare
275.000€

Imobiliare Herăstrău va propune spre achiziţionare o vila foarte spaţioasă la intrarea în Bucureşti, în zona Odăi Otopeni.

Locaţia in sine este un upgrade al stilului de viaţa, a unui acces foarte rapid spre cele mai importante puncte de interes in viaţa cotidiană . Accesul către Bucureşti se face prin DN 1, în mai putin de 12 min ajungând în Piaţa Presei. Vecinii sunt foarte liniştiti şi uniţi. Accesul pe strada este cu bariera acţionată cu telecomanda.

Vila de tip duplex cu un design unic şi contemporan a fost proiectata de PURAN Architecture &Design, orientata către sud, şi este dispusă pe 250 mp construiţi astfel :

La parter ne întâmpina un hol de 4 mp, un grup sanitar de 4 mp, un living luminos şi spaţios de 45 mp cu ieşire pe terasa de 11 mp, o bucătărie mare de 12 mp care poate fi şi inchisa , o magazie de 2,5 mp pentru depozitare amenajată ingenios sub scara.

O scara interioara superb luminata natural datorită luminatorului creat din sticla securizata la mansarda, foarte bine gândită şi executata cu atenţie mare la detalii, va conduce la etajul 1 şi mansarda.

La etajul 1 veţi descoperi:

– Dormitorul matrimonial de 17 mp cu o baie de 6 mp dedicata care conţine un dus de tip ”walk in” cu dimensiuni generoase şi prevazut cu rigola de scurgere şi delimitare din sticla. Vasul WC este suspendat ceea ce asigura o igienizare uşoară a pardoselii, rezervorul este îngropat în perete. Toate obiectele sanitare şi mobilierul din cele trei bai sunt de calitatea oferită de Delta Studio.

– Doua dormitoare de 13 mp şi 14 mp deservite de baia de pe hol, dotata cu cada , oglinda smart iluminată cu led şi acelaşi vas wc suspendat.

Bateriile sunt Grohe.
Toate băile sunt prevăzute cu fereastra.

Ferestrele dormitoarelor sunt retrase fata de linia faţadei astfel nu se vor stropi şi murdari la fiecare ploaie.

Mansarda:
– poate fi compartimentata şi dispune de toate utilităţile pentru a înfiinţa o baie, o sauna , o chicinetă şi un dormitor spaţios.
– este izolata cu doua rânduri de vata bazaltică cu folie de aluminiu şi doua rânduri de folie anticondens.
– este prevăzută cu 4 ferestre orizontale Velux şi cu un geam pe peretele vertical ceea ce asigura o luminozitate excelenta.

Acoperişul este executat din tabla de 0,6 mm ceea ce oferă încă o garanţie a faptului ca aceasta casa a fost construita de oameni cu experienţă vasta în domeniu şi cu mare atenţie la detalii.

Fatada ventilată este prevăzute cu placi de calitate.

În curte regasim doua puţuri proprii şi o fosa ecologică -reţeaua de canalizare este în fata vilei şi se poate face branşarea cu uşurinţă.

Gasirea unei noi locuinte este o experienta prin care echipa noastra va ajuta sa treceti, asigurandu-va consultanta specializata dar si consiliere personala, astfel incat decizia sau alegerea dvs. sa fie in conformitate cu necesitatile si dorinţele pe care le aveti.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Wireless
 • Acoperiș
 • Parcare biciclete
 • Mobilat
 • Nemobilat
 • Sistem încălzire
 • Centrală proprie
 • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii