NORDIS PRIMAVERII BOUTIQUE

Situat chiar în inima cartierului Primaverii, veți găsi aici definiția vieții exclusiviste. Cu un design modern și o atenție deosebită la detalii, aceasta este alegerea perfectă în cea mai dorită locație din București.
Nordis Primaverii Boutique reprezinta interpretarea vieții urbane, moderne într-o atmosfera selecta. La câțiva pași veți găsi unele dintre cele mai dorite locații din București. Fie că sunteți în căutarea unui restaurant rafinat, teren de tenis, parc sau magazine premium, totul este aici, stilul de viață suprem într-un cadru exclusivist. Veți fi înconjurat de trei parcuri diferite: Parcul Herăstrău, Parcul Bordei și Parcul Floreasca.
Această clădire cu ferestrele arcuite creează o atmosferă de rafinament liniștit, ce reflecta atenția personalizată la detalii și calitatea finisajelor si a materialelor.
Intrarea principalilor rezidenți în clădire și concierge a fost poziționată în mod intenționat cu fața spre strada, permițând locuitorilor să se bucure de priveliștea uluitoare de fiecare dată când vin și pleacă. Intrarea duce la o recepție primitoare doar pentru rezidenți, cu o zonă de relaxare confortabilă, condusă de o echipă dedicată de concierge deschisă nonstop.

Finisaje

Au fost respectate cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte dotările, materialele şi finisajele

Detalii tehnice

Cladirea se remarca printr-un design excepțional integrat în mediul urban și prin sistemul inovator destinat folosirii la maximum a spațiului destinat parcării mașinilor.

Unitati disponibile in NORDIS PRIMAVERII BOUTIQUE

Luxury