ONE FLOREASCA LAKE

One Floreasca Lake este un ansamblu rezidențial cu 68 de apartamente cu o frumoasă vedere panoramică asupra Lacului Floreasca. Cladirile au fost finalizate în august 2015.
Ansamblul este conceput ca un mic complex rezidențial modern, oferind o selecție unică de apartamente elegante. Cu o arhitectură originală și elegantă, One Floreasca Lake oferă apartamente de vârf care se încadrează în linia conceptuală de tip boutique.
Priveliștea ce se poate admira din aceste apartamente de lux ale Capitalei se va ridica, fără îndoială, la cele mai exigente așteptări, muzica spațiului fiind data de liniștea și armonia care domnesc în toată zona.
Fiind aproape de Parcul Floreasca și de Lacul Floreasca, zona este bine deservită de facilități de transport public, cu stații de autobuz adiacente proprietății. De asemenea, Promenada Mall este situat la doar 10 minute de mers pe jos. Proprietatea se bucură de un acces facil la Aeroportul Otopeni. În imediata vecinătate a ansamblului există o gamă largă de restaurante, magazine, scoli, parcuri.

Finisaje

finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate.

Detalii tehnice

Unitati disponibile in ONE FLOREASCA LAKE

Luxury