ONE HERASTRAU PARK

Imobiliare Herastrau va prezinta un proiect de exceptie, pentru cei care apreciaza calitatea, bunul gust si detaliile de finete; caracteristicile arhitecturale ale complexului rezidential fiind unele moderne, chiar vizionare. Proiectul nu poate fi comparat cu niciun alt proiect din zona.
Acest complex rezidențial ofera o gamă variată de apartamente și o colecție limitată de penthouse-uri cu vederi spectaculoase atat asupra Lacului Floreasca, cat si asupra parcurilor din apropiere.
De asemenea, si amplasarea este deosebita, cu acces facil catre mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, Promenada Mall, statia de metrou Aurel Vlaicu, inconjurat fiind in acelasi timp si de natura si spatii verzi, fiind practic incadrat intre doua parcuri: Herastrau si Bordei

Finisaje

Apartamentele beneficiaza de parchet triplu stratificat din lemn masiv import Italia, tamplarie Schuco, obiecte sanitare Porcelanosa, sistem de incalzire in pardoseala si centrala Viessman si climatizare Daikin cu sistem VRV, fiind considerat in momentul de fata cel mai eficient si cu cel mai redus consum de energie.

Detalii tehnice

Toate proiectele rezidențiale și de birouri ale One United Properties sunt certificate „Green Homes” de către Romania Green Building Council.
Au fost folosite materiale sustenabile, materiale cu amprentă redusă de carbon, sisteme și instalații eficiente energetic, cu grad de poluare redus, calitate a mediului interior mai sănătoasă pentru ocupanți prin finisaje cu compuși organici volatili apoape de zero.

Unitati disponibile in ONE HERASTRAU PARK

Luxury