ONE HERASTRAU PLAZA

Imobiliare Herastrau va prezinta unul dintre cele mai bine cotate si premiate proiecte rezidentiale la ora actuala din Bucuresti,
One Herastrau Plaza imbina in mod practic si elegant o configuratie spatiala aerisita, fluida, cu un design interior absolut remarcabil din toate punctele de vedere.
Proiectul se bucura de o amplasare deosebita, cu acces facil catre mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, Promenada Mall, parcuri.

One Herastrau Plaza este un proiect exclusivist, pentru cei care apreciaza calitatea, bunul gust si detaliile de finete, iar caracteristicile arhitecturale ale complexului rezidential sunt unele moderne, chiar vizionare.

Pe cat de indraznet este stilul arhitectural, pe atat de echilibrat este interiorul apartamentelor, designerii de la Lemon Interior Design fiind cei care au conceput un stil personalizat pentru fiecare apartament in parte, astfel incat nevoile si celor mai pretentiosi clienti sa fie satisfacute, pana la cel mai mic detaliu.

Finisaje

Apartamentele beneficiaza de parchet triplu stratificat din lemn masiv import Italia, tamplarie Schuco, obiecte sanitare Porcelanosa, sistem de incalzire in pardoseala si centrala Viessman si climatizare Daikin cu sistem VRV, fiind considerat in momentul de fata cel mai eficient si cu cel mai redus consum de energie.

Detalii tehnice

parcare subterana pe 2 nivele
Certificat energetic: Clasa A

Unitati disponibile in ONE HERASTRAU PLAZA

Luxury