ONE HERASTRAU TOWERS

Inscriindu-se pe linia ansamblurilor cu o arhitectura deosebita, marca ONE, ONE HERASTRAU TOWERS beneficiaza de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate, au 45 de metri înălțime și sunt compuse din trei zone: baza clădirii și cele două turnuri. Baza clădirii are 5.250 de metri pătrați dedicati spațiilor comerciale și de birouri, lucru care integreaza construcția în peisajul urban. Zona este animată de o promenadă comercială, flancată de fațada de sticlă de 8 metri înălțime, care marchează ideea permeabilității vizuale atât la promenadă, cât și la spațiul comercial. Promenada are in componenta numeroase spații verzi, rampe, scări și pante care preiau din diferențele de nivel față de străzile adiacente.

Finisaje

Materiale de inalta calitate
- Finisaje impecabile
- Eficienta energetica
- Impact minim asupra mediului

Detalii tehnice

Toate proiectele rezidențiale și de birouri ale One United Properties sunt certificate „Green Homes” de către Romania Green Building Council.
Au fost folosite materiale sustenabile, materiale cu amprentă redusă de carbon, sisteme și instalații eficiente energetic, cu grad de poluare redus, calitate a mediului interior mai sănătoasă pentru ocupanți prin finisaje cu compuși organici volatili apoape de zero.

Unitati disponibile in ONE HERASTRAU TOWERS

Luxury