PARK AVENUE 96

Situat intr-o zona rezidentiala exclusivista, Zona Herastrau, acest imobil va avea doar 3 etaje si unul retras si o configuratie extrem de functionala si inteligent distribuita, ce va ridica considerabil standardele rezidentialelor de lux ale capitalei. Nu spunem acest lucru doar din dorinta de a accentua grandoarea sa, ci pentru ca avem convingerea ferma a faptului ca arhitectura fiecarei locuinte va migra in viitor catre factorul de functionalitate, eficientizand maxim raportul dintre suprafata construita si cea utila si avand in centrul atentiei fluidizarea spatiului si a modului in care comunica diferitele dependinte intre ele.
Pentru apartamentele din acest imobil arhitectii au creat un design interior proaspat si actual pentru fiecare camera, design ce complimenteaza configuratia locului si modul in care lumina naturala isi face loc.
Finisajele de inalta calitate sunt un element cheie in acest design, liant intre nonconformismul imbinarii de materiale si luxul sofisticat al calitatii fiecarui obiect ales - fie el decorativ sau functional.
Anul in care apartamentele vor putea fi date in folosinta este 2021,

Finisaje

Ferestrele sunt geam termopan cu profile de calitate superioară. În incinta blocului este instalat un ascensor de ultimă generați și accesul în incinta blocului se face prin sistem cu interfon.
Toate apartamentele sunt echipate și utilate cu finisaje și echipamente de calitate superioară, ce au modele moderne și sunt alese cu bun gust. În locuințe sunt sisteme de aer condiționat și sistemul termic este centralizat proiectat cu centrală de imobil și cu incalzire prin pardoselile apartamentelor. Blocul este racordat complet la utilități, apă, gaze naturale, electricitate și canalizare. În fiecare apartament este internet (fibră optică, Wireless), CATV, telefon și telefon internațional.

Detalii tehnice

Structura constructivă a clădirii locative constă din cadre din beton armat și are pereți zidiți din materiale eficiente termic și fonic, iar pe partea exterioară imobilul este izolat termic și are fațadele finisate cu tencuială și plăci decorative.

Unitati disponibile in PARK AVENUE 96

Luxury